Blogger Backgrounds

Thursday, March 18, 2010

sedih.

aku tau la ko rindu die.
pehal lak aku yg jd mangse amukan ko.
aku yg salah ke kalau korang due2 ego?
ko buat aku rase down sgt2..
aku rase aku hanye diperlukan bile kau dlm kesusahan.(mmg itu kenyataan nye)
ive juz talk to de person dat u missed a lot.
die dah realize silap die n its tyme for pengakuan ko plak.
"memaafkan dan dimaafkan kan sweet"
skang aku dlm dilema.aku kecewa dgn sikap kau yg tak hargai aku.
aku nak tinggalkan kau tp aku rase berat sbb aku takot kau kusot n sape nak tlg kau tyme tu?
aku nak jd kwn kau selamenye..tp kali ni aku sgt2 kecewa.
smpai ngs dlm toilet.habis sume kwn2 aku,aku marah.
sume sbb kau!

n aku rase aku dah wat kptsn.oleh krn aku masih syg kau,aku akan sentiase dgn kau.
tp bukan dgn care mcm sblm ni.
aku xkan dekati kau lg.
xkan merengek pd kau lg.
aku kwn kau dr jauh je.
sbb aku tau bile susah ko perlu aku.
juz use da blog.
ok?^^
ntahla.aclty speechless..

hmm lega ke x pas tulis entry ni aku pon xtau.
yg penting,
frenship never ends
n i love ALLAH..
maaapkan aku kwn.
ampunkan aku ya ALLAH~

daa mr ******
hati aku sgt sdey skrg
going to deactivate my fb.^^

3 comments:

  1. urm..leh je use block frenz..anyway jgn sedey2 psl teman k..nk final pun..hurm..~~ lawo layout

    ReplyDelete