Blogger Backgrounds

Wednesday, August 4, 2010

dilema la..

aku akui aku manje.
aku perlu die setiap mase.
dan aku tau die bekerja.
aku phm.
tp aku mmg mcm ni.
aku perlu die selalu.
alwayz.
adekah aku ni pengongkong?
tp aku xmrh die pon.
aku xde mrh die keje.
kdg2 aku rase aku xpenting lgsg.
bile aku mengadu,last2 aku yg tenangkan diri sndiri.
lelaki mmg mcm ni ke?
xfikir sgt perasaan pmpuan~
yeke?ntah. ak pon xtau.
hmm juz go on with the flow.
peace yaw!

6 comments:

  1. sabar la panda oit...
    aku pun kdg2 selalu argue dgn dia
    sebab dia bz
    dgn patient dia..

    tp last2 hati ni juga pujuk diri sendiri..
    ckp kt diri..
    bersabar dgn kebizian dia..

    sbab nk cri org yg setia dlm jarak jauh ni bukan senang...

    ReplyDelete
  2. huwaa..i will cik lemon..
    tq..ko je yg phm ape yg aku rase skang wei..
    tq sgt..ngeee

    ReplyDelete
  3. kite berada di situasi yg sama..

    dah la jauh..

    xberjumpa..

    kdg2 aku fikir..
    kalau kite berdating
    adekah tu satu jaminan utk kite smpai ke pelamin??

    so marilah kite bersabar dlm hal ni
    mungkin dgn bersabar..
    dpt berkat ke..
    insyaAllah

    ReplyDelete
  4. heee tp mslhnye ak xfikir nak dating or jmpe beliau..
    cukupla dgn msg beliau..
    insyaALLAH aina..^^

    ReplyDelete
  5. tu la slh stu cbrn awk dgn die....
    cm tu la sy dlu....
    gud luck 4 this relation ok!!

    ReplyDelete