Blogger Backgrounds

Thursday, April 15, 2010

kami yg asyik bergaduh..haiyaa

salam..hehe..ape pendapat korang psl entry diatas?mcm laki bini gadoh ke?atau pakwe makwe gaduh ke?atau murid-cikgu bergaduh ke?hahaha..mcm2..dlm dunie skang ni xmustahil sume leh gaduh antare satu same lain..kdg2 cume punca kecil..cth : berebut mknn..err..mmg dasat la kalau psl tu je gadoh kan..?hmm..tp tu la realitu dunie skrg..manusie mudah marah dan xtau nak kwl kemarahan..

kes 1 :
arini je..dlm mase 24jam,due kali kami gadoh..aku dan mr F,,(my bestfan..eh silap..bestfren)..gadoh yg 1st psl die xdpt jumpe aku sblom aku dah xde lg kat bumi johor ni..smpai die ckp go to "nerake"..warghh..aku ketuk pale ko satgi baru tau..(tgk..aku dah tunjukkan ciri2 xpandai kwl kemarahan)..oke..aku cooll...aku wat xlayan je..nnt mst oke..ngee..pastu mlm tu kami msg lagi..die telah menaipkan 1sms yg wat aku blur lagi xpaham..siyesly wa xpahm dok..dan..oleh kerane kemarahan yg xdpt dikawal,beliau pon mengatekan aku "stupidos..(bodoh ler)"..hehe..silap org dok..aku ni mmg pantang org ckp aku bodoh..mmg pantangggggggggg....tp aku cooll...aku mrh tp oleh kerane aku xpndai ekspresi kmrhn aku,aku menjadi seorg yg sgt coolll...aku merajok dgn care yg aku rase mmg wat die saket ati..wakaka..pdn muke..weekkkkk..kahkahkahh.."reverse phsycology"...he3..tp kes pergadohan kami ditutup sementare...kerane saye sudah mengantok..n zzzzz..

4 comments:

  1. wut de heck?gaduh2 smpai ke neraka..tp kan mar..kdg2 mulut dia terlmapau laser sbb dia dh terbiasa dgn kwn2..or maybe dia anggap ko ni cm kawan laki dia..tu yg sedap mulut kta cmtu..

    ReplyDelete
  2. hahaha die ngah marah tyme tu..aku ckp "go!"
    die yg smbong to hell..hahhaa

    ReplyDelete
  3. hohohoh.. mar2... len kali.. ckp laa gol!!! bru aku leyh trut sorak.. heeee~~~

    ReplyDelete
  4. hahaha yin..gol!!!!
    *sorak cepat!*

    ReplyDelete